Lirik Lagu Pamer Bojo – Didi Kempot ~ Lirik Lagu Favorit

Lirik Lagu Pamer Bojo – Didi Kempot

Koyo ngene rasane wong nandang kangen
Rino wengi atiku rasane peteng
Tansah kelingan kepingin nyawang
Sedelo wae uwis emoh tenan

*Cidro janji tegane kowe ngapusi
  Nganti sprene suwene aku ngenteni
  Nangis batinku nggrantes uripku
  Teles kebes netes eluh neng dadaku

**Dudu klambi anyar sing ning njero lemariku
    Nanging bojo anyar sing mbok pamerke neng aku

Dudu wangi mawar sing tak sawang neng mripatku
Nanging kowe lali nglarani wong koyo aku
Neng opo seneng aku, yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar neng ngarepku

Loading...

*Cidro janji tegane kowe ngapusi
  Nganti sprene suwene aku ngenteni
  Nangis batinku nggrantes uripku
  Teles kebes netes eluh neng dadaku

**Dudu klambi anyar sing neng njero lemariku
    Nanging bojo anyar sing mbok pamerke neng aku

Dudu wangi mawar sing tak sawang neng mripatku
Nanging kowe lali nglarani wong koyo aku
Neng opo seneng aku, yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar neng ngarepku

Neng opo seneng aku, yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar neng ngarepku


(Visited 4 times, 1 visits today)
Lirik Lagu Pamer Bojo – Didi Kempot ~ Lirik Lagu Favorit | Rafania Aurelia Everlyn | 4.5