Chord Guitar Rasah Pamer – Abah Lala Chord Dasar Kunci Gitar & Lirik Lagu Chordfylan.com

Chord Kunci Gitar Lagu Rasah Pamer
Abah Lala

Intro :
B  E   B
B  E   F#
E  F#  D#m  G#m  E   F#  B

Verse :
B                 D#m     E
Dadi liwong atiku sansoyo bingung
        C#m               F#
Yen tak pikir aku sansoyo kenthir
      E         F#
Sak wayah-wayah..
     D#m       G#m
Rino kelawan wengi
      E         C#m        F#     E  F#
Pamer bojo liwat status sosmed mu

        B        D#m    E
Kudu trimo senajane ati gelo
       C#m                   F#
Yen to iki pancen kudu tak lakoni
    E          F#
Aku ra nyongko
        D#m            G#m
Kowe gandeng karo wong liyo
       E          F#       B
Nyekso rogo atiku keloro loro

Interlude :
D#m  E   C#m  G#m
D#m  E   C#m  F#  B  F#

Verse :
B          E
Iki udu salahku
      C#m          
Nong opo kowe cidro 
F#         B    E  F#  B
Tego neng janji
B          E
Gelo atiku gelo
       C#m        F#     B
Kowe lali janjimu naliko suono
     E      F#     D#m       G#m
Omah gendeng reget tak saponane
     E            F#      B    F#
Abot enteng tetep tak lakonane

Verse :
B                 D#m     E
Dadi liwong atiku sansoyo bingung
        C#m               F#
Yen tak pikir aku sansoyo kenthir
       E         F#
Yen pancene jodo
    D#m       G#m
Aku tetep nerimo
        E      F#          B
Yen to ati iki wes kadung tresno

Interlude :
D#m  E   C#m  G#m
D#m  E   C#m  F#  B  F#

Verse :
B          E
Iki udu salahku
      C#m          
Nong opo kowe cidro 
F#         B    E  F#  B
Tego neng janji
B          E
Gelo atiku gelo
       C#m        F#     B
Kowe lali janjimu naliko suono
     E      F#     D#m       G#m
Omah gendeng reget tak saponane
     E            F#      B   
Abot enteng tetep tak lakonane

Verse :
B                 D#m     E
Dadi liwong atiku sansoyo bingung
        C#m               F#
Yen tak pikir aku sansoyo kenthir
       E         F#
Yen pancene jodo
    D#m       G#m
Aku tetep nerimo
        E      F#          B
Yen to ati iki wes kadung tresno

Ending :
       E         F#
Yen pancene jodo
    D#m       G#m
Aku tetep nerimo
        E      F#         B
Yen to aku iki wes bacot tresno
Lirik Lagu Rasah Pamer
Abah Lala

Verse :
Dadi liwong atiku sansoyo bingung
Yen tak pikir aku sansoyo kenthir
Sak wayah-wayah..
Rino kelawan wengi
Pamer bojo liwat status sosmed mu

Kudu trimo senajane ati gelo
Yen to iki pancen kudu tak lakoni
Aku ra nyongko
Kowe gandeng karo wong liyo
Nyekso rogo atiku keloro loro

Interlude

Verse :
Iki udu salahku
Nong opo kowe cidro 
Tego neng janji
Gelo atiku gelo
Kowe lali janjimu naliko suono
Omah gendeng reget tak saponane
Abot enteng tetep tak lakonane

Verse :
Dadi liwong atiku sansoyo bingung
Yen tak pikir aku sansoyo kenthir
Yen pancene jodo
Aku tetep nerimo
Yen to ati iki wes kadung tresno

Interlude

Verse :
Iki udu salahku
Nong opo kowe cidro 
Tego neng janji
Gelo atiku gelo
Kowe lali janjimu naliko suono
Omah gendeng reget tak saponane
Abot enteng tetep tak lakonane

Verse :
Dadi liwong atiku sansoyo bingung
Yen tak pikir aku sansoyo kenthir
Yen pancene jodo
Aku tetep nerimo
Yen to ati iki wes kadung tresno

Ending :
Yen pancene jodo
Aku tetep nerimo
Yen to aku iki wes bacot tresno
(Visited 6 times, 1 visits today)
Chord Guitar Rasah Pamer – Abah Lala Chord Dasar Kunci Gitar & Lirik Lagu Chordfylan.com | Rafania Aurelia Everlyn | 4.5