Chord Guitar Ra Jodo – Via Vallen Chord Dasar Kunci Gitar & Lirik Lagu Chordfylan.com

Chord Kunci Gitar Lagu Ra Jodo
Via Vallen

Intro : 
A  B  E  C#m  F#m  B  E  

Chorus :
       A        B            E 
Maafkanku kali ini harus pergi 
C#m      A             B        E 
Meninggalkan kamu yang aku sayangi 
        A        B          E 
Banyu moto iki mili nguras ati 
C#m      F#m       B         E 
Kelingan tresnoku ora direstui 

A                 B 
Mama papa maafkan aku yang tak bisa 
     G#m                C#m 
Membawa calon mantumu muleh 
             A                   B 
Mergo anakmu iki ra diparingi restu 
                  E 
Marang calon besanmu 

            A                  E 
Sak tenane ati iki loro loro loro 
             B                        E 
Cintaku terhalang oleh restune wong tuwo 
            A                         E 
Jarene janjimu urip bareng nganti bongko 
             B                       E 
Nyatane sak iki kowe digondol wong liyo 

       C#m                  G#m 
Nyesek jejeg nong ati nyekseni kowe rabi 
     A                   E         B 
Lilo dadi dedungo ngarep tekanmu dadi dudo 

C#m 
Karepe ati tetep ngelakoni masio ra direstui 
G#m 
Tapine kowe wedi mengko di cap anak ra berbakti 
A 
Yen pancen ngono anane abote sing keroto iki 
E                       B 
Kersane isun byaen hang nyonggo ugo deweni 

Chorus :
       A        B            E 
Maafkanku kali ini harus pergi 
C#m      A             B        E 
Meninggalkan kamu yang aku sayangi 
        A        B          E 
Banyu moto iki mili nguras ati 
C#m      F#m       B         E 
Kelingan tresnoku ora direstui 

Interlude :
E 

A                 B 
Mama papa maafkan aku yang tak bisa 
     G#m                C#m 
Membawa calon mantumu muleh 
             A                   B 
Mergo anakmu iki ra diparingi restu 
                  E 
Marang calon besanmu 

            A                  E 
Sak tenane ati iki loro loro loro 
             B                        E 
Cintaku terhalang oleh restune wong tuwo 
            A                         E 
Jarene janjimu urip bareng nganti bongko 
             B                       E 
Nyatane sak iki kowe digondol wong liyo 

       C#m                  G#m 
Nyesek jejeg nong ati nyekseni kowe rabi 
     A                   E         B 
Lilo dadi dedungo ngarep tekanmu dadi dudo 

C#m 
Karepe ati tetep ngelakoni masio ra direstui 
G#m 
Tapine kowe wedi mengko di cap anak ra berbakti 
A 
Yen pancen ngono anane abote sing keroto iki 
E                       B 
Kersane isun byaen hang nyonggo ugo deweni 

Chorus :
       A        B            E 
Maafkanku kali ini harus pergi 
C#m      A             B        E 
Meninggalkan kamu yang aku sayangi 
        A        B          E 
Banyu moto iki mili nguras ati 
C#m      F#m       B         E 
Kelingan tresnoku ora direstui 

       A        B            E 
Maafkanku kali ini harus pergi 
C#m      A             B        E 
Meninggalkan kamu yang aku sayangi 
        A        B          E 
Banyu moto iki mili nguras ati 
C#m      F#m       B         E 
Kelingan tresnoku ora direstui 
C#m      F#m       B         E 
Kelingan tresnoku ora direstui
Lirik Lagu Ra Jodo
Via Vallen

Chorus :
Maafkanku kali ini harus pergi 
Meninggalkan kamu yang aku sayangi 
Banyu moto iki mili nguras ati 
Kelingan tresnoku ora direstui 

Mama papa maafkan aku yang tak bisa 
Membawa calon mantumu muleh 
Mergo anakmu iki ra diparingi restu 
Marang calon besanmu 

Sak tenane ati iki loro loro loro 
Cintaku terhalang oleh restune wong tuwo 
Jarene janjimu urip bareng nganti bongko 
Nyatane sak iki kowe digondol wong liyo 

Nyesek jejeg nong ati nyekseni kowe rabi 
Lilo dadi dedungo ngarep tekanmu dadi dudo 

Karepe ati tetep ngelakoni masio ra direstui 
Tapine kowe wedi mengko di cap anak ra berbakti 
Yen pancen ngono anane abote sing keroto iki 
Kersane isun byaen hang nyonggo ugo deweni 

Chorus :
Maafkanku kali ini harus pergi 
Meninggalkan kamu yang aku sayangi 
Banyu moto iki mili nguras ati 
Kelingan tresnoku ora direstui 

Interlude

Mama papa maafkan aku yang tak bisa 
Membawa calon mantumu muleh 
Mergo anakmu iki ra diparingi restu 
Marang calon besanmu 

Sak tenane ati iki loro loro loro 
Cintaku terhalang oleh restune wong tuwo 
Jarene janjimu urip bareng nganti bongko 
Nyatane sak iki kowe digondol wong liyo 

Nyesek jejeg nong ati nyekseni kowe rabi 
Lilo dadi dedungo ngarep tekanmu dadi dudo 

Karepe ati tetep ngelakoni masio ra direstui 
Tapine kowe wedi mengko di cap anak ra berbakti 
Yen pancen ngono anane abote sing keroto iki 
Kersane isun byaen hang nyonggo ugo deweni 

Chorus :
Maafkanku kali ini harus pergi 
Meninggalkan kamu yang aku sayangi 
Banyu moto iki mili nguras ati 
Kelingan tresnoku ora direstui 

Maafkanku kali ini harus pergi 
Meninggalkan kamu yang aku sayangi 
Banyu moto iki mili nguras ati 
Kelingan tresnoku ora direstui 
Kelingan tresnoku ora direstui

Incoming search terms:

(Visited 12 times, 1 visits today)
Chord Guitar Ra Jodo – Via Vallen Chord Dasar Kunci Gitar & Lirik Lagu Chordfylan.com | Rafania Aurelia Everlyn | 4.5