Chord Guitar Nyikso Rogo – Abah Lala Chord Dasar Kunci Gitar & Lirik Lagu Chordfylan.com

Chord Kunci Gitar Lagu Nyikso Rogo
Abah Lala

Verse :
F                         Dm
Yen kowe wis ra seneng ngomongo
      Gm                    C
Yen kowe wis ra tresno lilakno
     Dm             A#  A#m
Ca rane ora koyo ngene
       F        C           F
Nyikso ati kuwi sing mbok karepke

      F                Dm
Saben waktu nggoleki salahku
      Gm              C
Saben dino isine kowe nesu
   Dm                  A#
Anane mung mbok gawe gawe
    F         C         F
Opo margo wis karo wong liyo

Interlude :
Dm  Am  A#  C  F
Dm  Am  A#  C  F

Chorus :
       Dm
Tresno iki mung siji
    Am
Ora ono liane
       A#
Tak pasrahke tresnaku 
            C
Mung kanggo kowe
   Dm             Am
Isine ati iki ora ono sing ngerti
          A#          C          F
Tak pasrahke tresnaku maringi gusti

Verse :
F                    Dm
Senajan ati loro tak trimo
     Gm                     C
Nelongso roso-roso jero ning dodo
   Dm                    A#
Mestine besuk bakal ngerteni
        F            C      F
Yen tresno iki tulus tekane pati

Interlude :
Dm  Am  A#  C  F
Dm  Am  A#  C  F

Verse :
F                         Dm
Yen kowe wis ra seneng ngomongo
      Gm                    C
Yen kowe wis ra tresno lilakno
     Dm             A#  A#m
Ca rane ora koyo ngene
       F        C           F
Nyikso ati kuwi sing mbok karepke

      F                Dm
Saben waktu nggoleki salahku
      Gm              C
Saben dino isine kowe nesu
   Dm                  A#
Anane mung mbok gawe gawe
    F         C         F
Opo margo wis karo wong liyo

Interlude :
Dm  Am  A#  C  F
Dm  Am  A#  C  F

Chorus :
       Dm
Tresno iki mung siji
    Am
Ora ono liane
       A#
Tak pasrahke tresnaku 
            C
Mung kanggo kowe
   Dm             Am
Isine ati iki ora ono sing ngerti
          A#          C        F
Tak pasrahke tresnaku maringi gusti

Verse :
F                    Dm
Senajan ati loro tak trimo
     Gm                     C
Nelongso roso-roso jero ning dodo
   Dm                    A#  A#m
Mestine besuk bakal ngerteni
        F            C      F
Yen tresno iki tulus tekane pati

Ending :
   Dm                    A#  A#m
Mestine besuk bakal ngerteni
        F            C      F
Yen tresno iki tulus tekane pati
Lirik Lagu Nyikso Rogo
Abah Lala

Verse :
Yen kowe wis ra seneng ngomongo
Yen kowe wis ra tresno lilakno
Ca rane ora koyo ngene
Nyikso ati kuwi sing mbok karepke

Saben waktu nggoleki salahku
Saben dino isine kowe nesu
Anane mung mbok gawe gawe
Opo margo wis karo wong liyo

Interlude

Chorus :
Tresno iki mung siji
Ora ono liane
Tak pasrahke tresnaku 
Mung kanggo kowe
Isine ati iki ora ono sing ngerti
Tak pasrahke tresnaku maringi gusti

Verse :
Senajan ati loro tak trimo
Nelongso roso-roso jero ning dodo
Mestine besuk bakal ngerteni
Yen tresno iki tulus tekane pati

Interlude

Verse :
Yen kowe wis ra seneng ngomongo
Yen kowe wis ra tresno lilakno
Ca rane ora koyo ngene
Nyikso ati kuwi sing mbok karepke

Saben waktu nggoleki salahku
Saben dino isine kowe nesu
Anane mung mbok gawe gawe
Opo margo wis karo wong liyo

Interlude

Chorus :
Tresno iki mung siji
Ora ono liane
Tak pasrahke tresnaku 
Mung kanggo kowe
Isine ati iki ora ono sing ngerti
Tak pasrahke tresnaku maringi gusti

Verse :
Senajan ati loro tak trimo
Nelongso roso-roso jero ning dodo
Mestine besuk bakal ngerteni
Yen tresno iki tulus tekane pati

Ending :
Mestine besuk bakal ngerteni
Yen tresno iki tulus tekane pati
(Visited 8 times, 1 visits today)
Chord Guitar Nyikso Rogo – Abah Lala Chord Dasar Kunci Gitar & Lirik Lagu Chordfylan.com | Rafania Aurelia Everlyn | 4.5