Chord Guitar Lintang Ati – Nella Kharisma Chord Dasar Kunci Gitar & Lirik Lagu Chordfylan.com

Chord Kunci Gitar Lagu Lintang Ati
Nella Kharisma

Intro :
C   Em  F  G  C
Dm  Am  F  G  C

Verse :
   C
Lintang sing ono ing wengi
  Em
Gawe kangen ati
 F              
Ati sing tansah 
G            C
Nandang kasmaran iki
Dm                 Am
Endahe esemmu gawe bungahe atiku
        F                G
Mung sliramu pepujane atiku

     C
Ning awang katon netramu
    Em
Ing saben wengiku
  F          G       C
Keroso ing sumilire angin dalu
   Dm
Sliramu duh kang mas
          Am
Sing dadi memanik'e kalbu
        F                     G
Mung sliramu sing ono neng atiku
                C
Aku tresno sliramu

Interlude :
F  G  C

Chorus :
Am             Em
Neng angin tak titepne
  F                C
Roso kangen marang sliramu
  F                 C
Nadyan batin pengen ketemu
        Dm           G
Amung biso nyawang fotomu

Am       Em
Abote mendem kangen
  F                    C
Kangen sing neng njero dodoku
    F           C
Gedine roso tresno iki
          Dm     G          C
Amung tak simpen neng njero ati

Interlude :
C   Em  F  G  C
Dm  Em  F  G  C

Verse :
   C
Lintang sing ono ing wengi
  Em
Gawe kangen ati
 F              
Ati sing tansah 
G            C
Nandang kasmaran iki
Dm                 Am
Endahe esemmu gawe bungahe atiku
        F                G
Mung sliramu pepujane atiku

     C
Ning awang katon netramu
    Em
Ing saben wengiku
  F          G       C
Keroso ing sumilire angin dalu
   Dm
Sliramu duh kang mas
          Am
Sing dadi memanik'e kalbu
        F                     G
Mung sliramu sing ono neng atiku
                C
Aku tresno sliramu

Interlude :
F  G  C

Chorus :
Am             Em
Neng angin tak titepne
  F                C
Roso kangen marang sliramu
  F                 C
Nadyan batin pengen ketemu
        Dm           G
Amung biso nyawang fotomu

Am       Em
Abote mendem kangen
  F                    C
Kangen sing neng njero dodoku
    F           C
Gedine roso tresno iki
          Dm     G          C
Amung tak simpen neng njero ati

Chorus :
Am             Em
Neng angin tak titepne
  F                C
Roso kangen marang sliramu
  F                 C
Nadyan batin pengen ketemu
        Dm           G
Amung biso nyawang fotomu

Am       Em
Abote mendem kangen
  F                    C
Kangen sing neng njero dodoku
    F           C
Gedine roso tresno iki
          Dm     G          C
Amung tak simpen neng njero ati
Lirik Lagu Lintang Ati
Nella Kharisma

Verse :
Lintang sing ono ing wengi
Gawe kangen ati
Ati sing tansah 
Nandang kasmaran iki
Endahe esemmu gawe bungahe atiku
Mung sliramu pepujane atiku

Ning awang katon netramu
Ing saben wengiku
Keroso ing sumilire angin dalu
Sliramu duh kang mas
Sing dadi memanik'e kalbu
Mung sliramu sing ono neng atiku
Aku tresno sliramu

Interlude

Chorus :
Neng angin tak titepne
Roso kangen marang sliramu
Nadyan batin pengen ketemu
Amung biso nyawang fotomu

Abote mendem kangen
Kangen sing neng njero dodoku
Gedine roso tresno iki
Amung tak simpen neng njero ati

Interlude

Verse :
Lintang sing ono ing wengi
Gawe kangen ati
Ati sing tansah 
Nandang kasmaran iki
Endahe esemmu gawe bungahe atiku
Mung sliramu pepujane atiku

Ning awang katon netramu
Ing saben wengiku
Keroso ing sumilire angin dalu
Sliramu duh kang mas
Sing dadi memanik'e kalbu
Mung sliramu sing ono neng atiku
Aku tresno sliramu

Interlude

Chorus :
Neng angin tak titepne
Roso kangen marang sliramu
Nadyan batin pengen ketemu
Amung biso nyawang fotomu

Abote mendem kangen
Kangen sing neng njero dodoku
Gedine roso tresno iki
Amung tak simpen neng njero ati

Chorus :
Neng angin tak titepne
Roso kangen marang sliramu
Nadyan batin pengen ketemu
Amung biso nyawang fotomu

Abote mendem kangen
Kangen sing neng njero dodoku
Gedine roso tresno iki
Amung tak simpen neng njero ati

Incoming search terms:

(Visited 41 times, 1 visits today)
Chord Guitar Lintang Ati – Nella Kharisma Chord Dasar Kunci Gitar & Lirik Lagu Chordfylan.com | Rafania Aurelia Everlyn | 4.5